union-site

Jernbanetorget 4

Sentrum

Type:

Kontor

KVM:

350 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Jernbanetorget 4 er et kontor- og forretningsbygg som ble tegnet av arkitekt Henning Kloumann og oppført i 1916. Den nordlige delen av bygget er opprinnelig fra 1873 og er føyd inn i det nyere bygget og er gitt et tårn og en nybarokk fasade, slik resten av bygningskomplekset har.

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende meget sentralt ved Jernbanetorget og lett tilgjengelig for ansatte og kunder. Området rundt eiendommen er kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med alle tenkelige fasiliteter innen kort rekkevidde. Bygget har to inngangspartier med heis som fremstår som representative og innbydende.

Lokalene

Lokalene har gjennomgående lys og rikelig med høye vinduer med utsikt over  Jernbanetorget og sentralstasjonsområdet. Arealet har egen balkong i 5. etasje ut mot Jernbanetorget. 

Lokalene fremstår i dag som et rålokale. Arealet egner seg godt til både åpent landskap og cellekontorer. Sammen med ny leietaker vil vi finne den optimale løsningen og deretter tilpasse lokalene etter deres behov.

Plantegninger

Fasiliteter i lokalene

Parkering (P-hus)

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Balkong 

Beliggenhet 

Med sin supersentrale plassering er Jernbanetorget 4 det nærmeste du kommer en perfekt beliggenhet – lett tilgjengelig for alle som reiser med kollektiv transport, sykkel eller bil og gangavstand til det du trenger.

Rett ovenfor eiendommen er inngangen til Jernbanetorget og Oslo S med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, t-bane, tog, samt flytoget. Det er parkeringsmuligheter i nærliggende parkeringshus, som Byporten P-hus og Oslo City P-hus, og området byr på en rekke servicetilbud og fasiliteter som shopping, restauranter og kaféer..

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

1 min

Tog

3 min

Flytog

3 min

Flyplass

30 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler