union-site

Persveien 26

Ulven

Type:

Kontor

KVM:

736 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse A

Eiendommen

Vi har gleden av å kunne tilby moderne kontorlokaler i Persveien 26. Bygget ble oppført for Loomis i 2018, og holder en meget høy teknisk standard. Byggets fasade skiller seg ut med sitt tidløse og moderne design. Eiendommen er oppført etter miljøklassifiseringen BREAM_NOR Very Good. Bygget er på totalt ca. 7245 kvm.

Lokalene

Lokalet er inndelt med cellekontorer og teamkontorer, flere møterom i forskjellige størrelser, en innbydende sosial sone like ved inngangen, samt et praktisk minikjøkken. Vi tilbyr også muligheten til å leie lokalet delvis møblert med gode kontormøbler. Møterommene er utstyrt med moderne utstyr og klare for bruk.

Lokalet har store gode vindusflater og god takhøyde som skaper et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Masse naturlig dagslys kombinert med den gode takhøyden skaper en luftig og god atmosfære. Bygget er utstyrt med utvendig screens.

I toppetasjen er det felles personalrestaurant samt sosial sone. Her har man også en tilhørende stor møblert terrasse som kan benyttes til arrangementer med de ansatte eller kunder.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Ulven med øyeblikkelig nærhet til E6 og Ring 3 som tar deg raskt i alle retninger. Det er gangavstand til Haraldrudveien busstasjon med buss linje 100 og 68. Det er ca. 14 min gange og 5 min med sykkel/sparkesykkel til Økern T-banestasjon, som har flere linjer og som tar deg raskt inn til Oslo sentrum.


Det er store planer for området i tiden fremover og målet er skape en grønn og attraktiv bydel.

Transport

Buss

4 min

Flybuss

8 min

Bil

30 min

Flyplass

35 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler