union-site

Sjølyst plass 2

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

660 - 1018 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

C

Eiendommen

Vi kan på vegne av Sparebank 1 tilby kontorlokaler i Sjølyst plass 2.  Eiendommen ligger sentralt på Skøyen med pulserende servicetilbud rett på utsiden. Eiendommen har god parkeringsdekning i egen parkeringskjeller sammen med sykkelparkering og garderober. 

Lokalene

Arealene har lagt opp til gode sosiale soner hvor de ansatte kan fostre idémyldring og konversasjon. Store glassfasader på begge sider av bygget gjør at lokalene oppleves som luftige og lyse. Ny leietaker kan selv velge en miks som passer for deres bedrift - åpne landskap, møterom, eller cellekontorer.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder.  Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.


Fra Sjølyst Plass er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Lokalene ligger nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18.

Transport

Buss

4 min

Trikk

3 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Frithjof Foss

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler