union-site

Karenslyst Alle 11

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

300 - 1072 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse B

Eiendommen

Karenslyst Alle 11 er en flott og moderne eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig

Lokalene

4.etasje: ca. 1.072m²

Etasjen ble nylig pusset opp og lokalene fremstår som meget representative og innflytningsklare. Lokalene har en effektiv rominndeling som består av en kombinasjon åpne landskap og teamkontorer. I senteret av etasjen er det tilrettelagt for et hyggelig sosialt område med tilgang til egen kjøkkensone.

Lokalene er innflyttingsklare og kan ledigstilles etter nærmere avtale. Om ønskelig vil det være mulig å leie arealet ferdig møblert.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Nærområdet

Skøyen er en pulserende bydel som kombinerer kontorer, boliger, butikker og et variert utvalg av spisesteder. Her finner du et mangfold av restauranter, kaffebarer, butikker, treningssentre, banker og postkontorer innenfor gangavstand. Den harmoniske balansen mellom boliger og næringsliv sørger for at bydelen forblir livlig både før og etter arbeidstid.

Eiendommen har en ideell beliggenhet med gangavstand til et av Oslos mest sentrale transportknutepunkter, Skøyen stasjon. Her stopper tog, busser, taxier og flytog, og det er også enkelt tilgjengelig via sykkelveinettet. I tillegg ligger en trikkeholdeplass rett utenfor døren.

Transport

Buss

4 min

Trikk

6 min

Tog

7 min

Flytog

5 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler