union-site

Storgata 51

Oslo sentrum

Type:

Kontor

KVM:

239 - 717 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen


Storgata 41 er i ferd med å gjennomgå en omfattende oppussing og vil snart stå som et nyoppusset, miljøvennlig kontorbygg med en inspirerende karakter, midt i Oslo sentrum. Første etasjen er designet for å bli et samlingspunkt for ansatte, og den vil fremme en sømløs og sosial arbeidshverdag ved å tilby flotte møteromsløsninger og et behagelig arbeidsmiljø.

Eiendommen består av fire etasjer, samt en kjeller med garderober. Ved oppussingen blir det lagt stor vekt på å gjenbruke så mye som mulig av den eksisterende bygningen, både for å ivareta historien, ta vare på miljøet og bevare byggets unike utseende. Det vil være mulig å leie hele bygget eller enkelte etasjer etter behov.

Lokalene

Lokalene
Plan 2: ca. 239 kvm.
Plan 3: ca. 239 kvm.
Plan 4: ca. 239 kvm.
Tot. areal ca. 717 kvm.

Ved ankomst til den flotte 1. etasjen i bygget, inviteres det inn til et samlingsareal med kjøkken og sosial sone, samt møterom. Dette er en perfekt romløsning for arrangementer og større samlinger ved behov. Alt vil tilpasses det moderne kontoret for å skape en effektiv arbeidshverdag med fleksible kontorløsninger.

Fasiliteter
- Personalrestaurant
- Felles møterom
- Garderober
- Sykkelparkering

Plantegninger

Fasiliteter

Personalrestaurant

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet: 

Eiendommen nyter en sentral beliggenhet midt i hjertet av Oslo, med umiddelbar nærhet til shoppingmuligheter og servicefasiliteter. Byporten og Oslo City er kun en kort spasertur unna. Området har gjennomgått en omfattende og positiv transformasjon, der både eiendommer og handelssteder er blitt oppgradert med mål om å skape et moderne og tilgjengelig byområde for alle.

Rundt Youngstorget har flere teknologi-, reklame- og designfirmaer valgt å etablere seg de siste årene. Her finner man også et mangfoldig utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og andre servicefasiliteter.

Transport

Buss

2 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler