union-site

Strandveien 50

Lysaker

Type:

Kontor

KVM:

673 m²

Innflytting:

Q2 2023

Eiendommen

Strandveien 50 er en meget ettertraktet kontoreiendom sjønært på Lysaker brygge. Den inneholder det meste en kan ønske av fellesfasiliteter og har blant annet kantine, parkering, samt stort og velutstyrt treningsrom og garderobe forbeholdt leietakere i bygget. Det er også mulighet for leie av båtplass og plass til kajakk i eget bryggeanlegg. 

Lokalene

Vi kan tilby fra 673 - 1.413m² moderne kontorlokaler. Lokalene er nylig oppusset og har gode materialmessige kvaliteter som glassflater, parkett og teppegulv med et moderne og dempet fargevalg. Dagens løsning er en blanding mellom åpent landskap, sosiale soner, cellekontor samt møterom/stillerom. Lokalene kan også tilpasses nye løsninger hvis dette er ønskelig. I tillegg har man også et eget minikjøkken.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Treningsrom

Beliggenhet

Lysaker brygge er et kontor- og boligområde ved utløpet til Lysakerelva rett på østsiden av Bærum, på grensen til Oslo. Området har et bredt utvalg av cafeer og restauranter, samt shopping på CC Vest senter like i nærheten. Knutepunktet for kollektiv transport på Lysaker Stasjon er ikke minst et steinkast unna eiendommen og har tilgang til tog, flytog og buss-forbindelse. Transporttid til Nationaltheatret stasjon er ca. 6 minutter med tog, samt 11 med bil via enkel avkjøring fra E18. Det er også fergeforbindelse fra Lysaker brygge.

Fantastisk sjøutsikt!


Transport

Buss

5 min

Lysaker stasjon

8 min

Lysaker brygge

6 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler