union-site

Tollbugata 24

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

594 m²

Innflytting:

Oktober 2023

Energimerke:

Klasse F

Eiendommen

Augustingården er en ærverdig bygård i Tollbugaten. Bygget ble oppført i 1898, og huset opprinnelig Hotel Augustin. Kontorlokalene i Augustingården skiller seg ut med sitt kreative preg, og tilbyr en kombinasjon av god takhøyde og rikelig med dagslys. De store vinduene slipper inn naturlig lys som skaper en lys og luftig atmosfære, og gir ansatte en behagelig arbeidsplass. Innredningen er moderne og stilfull, og lokalene er utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter som oppfyller dagens krav. Med sitt innovative design og fleksible løsninger, passer Augustingården perfekt for bedrifter som ønsker å skape et dynamisk og effektivt arbeidsmiljø.

Lokalene

Lokalene holder en god og moderne kontorstandard etter at arealet ble totalrehabilitert og tilpasset for kun et par år siden. I dag er arealene innredet i en kombinasjon av åpent landskap, møterom, fokusrom og en stor kjøkkensone som også fungerer som en sosial sone.

Plantegninger

Fasiliteter

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Minikjøkken

Historiske Kvadraturen

Eiendommen ligger sentralt i Kvadraturen på hjørnet Tollbugata/Nedre Slottsgate. Det er kort vei til alt av offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Bussholdeplass i Tollbugata og holdeplass for trikk i nabogaten Prinsens gate. Nærmeste T-banestasjon er Stortinget T-banestasjon.Mer informasjon

Visning:
Ta kontakt med megler for mer informasjon

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

30 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy 

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler