union-site

Universitetsgaten 10

Oslo Sentrum

Type:

Kontor

KVM:

270 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Universitetsgata 10 ligger svært sentralt til i Oslo sentrum og er en del av det nye området Tullin som stammer fra navnet Tullinløkka som omfavner området Holbergs plass til vår Frelsers Gravlund og ned til tinghuset.

Eiendommen fremstår moderne og er løpende godt vedlikeholdt. Det jobbes i disse dager med oppgradering av atriet/inngangspartiet i 1. etasje som vil skape en hyggelig atmosfære når ansatte og besøkende kommer inn. 

Universitetsgata 10 ble oppført i 1881 og senere ble bygget utvidet med ytterligere 2.500 kvm i 2001. Det er dusj og garderobe i byggets underetasje samt innendørs sykkelparkering. 

Lokalene

Vi har for leie flotte, lyse og unike lokaler i byggets 8. etasje. Dette er byggets toppetasje som oppleves som svært lys og luftig med tilgang til eksklusiv balkong direkte fra lokalet. Lokalet passer godt for åpent landskap, men kan også tilpasses med cellekontorer, teamkontorer eller en blanding. Lokalet kan flyttes rett inn i eller tilpasses etter leietakers ønsker og behov i samråd med gårdeier og arkitekt.

Det er direkte heisadkomst inn i lokalet fra to steder som gjøre det enkelt å fremleie eller man kan ha en intern og ekstern adkomst. 

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Området

Området Tullin har de siste årene fått et vesentlig løft og blitt satt på kartet som et populært område for et mangfold av bedrifter. Det er et rikelig tilbud av bespisning steder og andre servicefasiliteter i øyeblikkelig nærhet til eiendommen. Det er enkelt og komme seg til eiendommen enten med offentligtransport eller bil. Det er kun 4 minutters gange til Nationaltheatret.

Luftig toppetasje med eksklusiv balkong!

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

4 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

30 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler