union-site

Vollsveien 2B

Lysaker

Type:

Kontor

KVM:

615 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse C

Eiendommen

Vollsveien 2 er et moderne fullservicebygg med flotte fellesfasiliteter, og huser i dag en rekke selskaper. Blant leietagerne er Oracle, Proenco, Fornebu Sparebank, Komplett Bank, og Sysco. Eiendommen har et rikt utvalg av fellesfasiliteter. Det er felles resepsjon og personalrestauranten er oppgradert med nye overflater og ny møblering. Leietakere har også tilgang til felles auditorium, samt garderober og sykkelparkering.

Lokalene

Vi kan tilby attraktive lokaler med høy standard. Bildene i annonsen er fra det aktuelle leieobjektet. Lokalene ble totalrehabilitert i 2018, og er innredet i en kombinasjon av åpent landskap, cellekontor og møterom. Arealene har også en påkostet entré -og kjøkkensone. 

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Garderober/dusj

Auditorium

Resepsjon

Lysaker

Vollsveien 2 ligger meget sentralt på Lysaker. Det er kun 4 minutters gange til togstasjonen hvor man finner Flytoget og en rekke lokale tog. Her stopper også flere ekspressbusser og busser til Oslo. Det finnes båtforbindelser til Nesodden, Asker og Aker Brygge.


Om du skulle velge å hoppe på sykkelen er det meget godt utbygget gang- og sykkelveinett enten du skal i retning Fornebu eller Oslo.

Transport

Buss

4 min

Tog

5 min

Sykkel til sentrum

20 min

Flytog

7 min

 

Torbjørn Hatløy 

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler