union-site

Møllergata 16

Sentrum

Type:

Kontor

KVM:

550 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse E

Eiendommen

Nå kommer kontorlokaler til leie midt i Oslo sentrum med svært gode fasiliteter. Eiendommen utgjør totalt ca. 4.000 kvm og huser flere spennende selskaper. En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. 

Lokalene

Utleier legger opp til høy standard i lokalene, og man har en fin mulighet til å få kontorlokaler etter egne ønsker. Lokalene har en meget god arealeffektivitet med bra takhøyde og fine lysforhold med godt innslipp av dagslys.
Lokalene blir liggende med utsikt ut over Youngstorget med nærhet til alt av servicetilbud i nærområdet. Lokalet i 8 etasje er inntrukket og her får leietaker tilgang til en eksklusiv takterrasse med flott utsikt utover Youngstorget.

Plantegninger

Fasiliteter

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Trimrom

Beliggenhet

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 7 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Transport

Buss

3 min

Trikk

3 min

T-bane

4 min

Tog

10 min

Flytog

10 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Frithjof Foss

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler