union-site

Askerveien 61

Asker

Type:

Kontor

KVM:

610 m²

Innflytting:

Omgående

Eiendommen

Askerveien 61 ligger sentralt midt i Asker sentrum og i nærheten av togstasjonen. Med en slik sentral beliggenhet har man tilgang til butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon, og er del av et større næringsareal på Erteløkka som består av flere kontorbygg og Scandic hotell.

Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, flere offentlige / kommunale leietakere, helse- og treningsrelaterte bedrifter, til mindre selskaper. Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg. 

Lokalene

Arealene fremstår som gode, med lys fra hver side, og kan leies "as-is" eller tilpasses til ny leietaker. Lys fra begge sider gir mange muligheter og lar leietaker utnytte hele arealet godt med gode arbeidsforhold. Lokalene har per dags dato systemfronter med glass ut mot gang, systemhimling, teppegulv/linoleumsgulv eller tarkett-/parkettgulv. Arealene har en fleksibel utforming, dette innebærer at lokalene egner seg godt til åpent kontorlandskap, cellekontorer eller en kombinasjon. Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer. 

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

Minikjøkken

Aircondition

Heis

Beliggenhet

Askerveien 61 ligger kun 4-5 minutters gåtur fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Enkel tilgang til tog, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18 som har av- og påkjøring rett på utsiden. 

Transport

Buss

5 min

Tog

5 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler