union-site

TORDENSKIOLDS GATE 8-10

Eiendommen

Tordenskiolds gate 8 - 10 er en kvalitetseiendom med sjøutsikt og det meste en kan ønske av fellesfasiliteter. Eiendommen inneholder blant annet felles kantine, stort og velutstyrt treningsrom med garderobe og dusj, parkeringskjeller og innendørs sykkelparkering. På taket er det anlagt terrassehage på felles takterrasse som har en fantastisk utsikt over indre Oslofjord, og hvor det er mulighet for å holde større arrangementer når dette tillates. 

Type

Kontor

Kvm.

600 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse E

 
 

Attraktive kontorlokaler med sjøutsikt

God takhøyde og store vinduer er gjennomgående for alle arealer, og lokalene oppleves som svært lyse og luftige. Dagens løsning er en kombinasjon med cellekontorer og større møterom, i tillegg til sosiale soner.  Ankomst­- og sanitærfunksjonene er sentraliserte i etasjen som gir god fleksibilitet og mulighet for annen fordeling av cellekontor­ og landskaps­struktur enn det som er i lokalene i dag. Ny leietaker har derfor muligheten til å tilpasse nye løsninger etter ønske og behov. Det vil også være mulig å kombinere etasjer med intern kommunikasjon.


Garderobe

Gym

Parkering

Heis

Sykkelparkering

 

Sentralt ved Rådhuset

Eiendommen har en fantastisk plassering like ved Rådhuset og har dermed gangavstand til det beste Oslo har å by på. Det er et bredt utvalg av kafeer, restauranter, dagligvare og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet, i tillegg til flotte rekreasjonsmuligheter langs sjøen. Aker Brygge og Karl Johan er en kort spasertur unna lokalene. En av byens største kollektive knutepunkter rundt Nationaltheateret stasjon er like i nærhet, hvor det er tilgang på t-bane, tog, flytog og bussforbindelse. Trikkestopp er i tillegg like nedenfor eiendommen.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Frithjof Foss

Megler

Mons Knudtzon

Megler

Bli kontaktet av megler