union-site

Munkedamsveien 59B

Forretningslokale i pulserende Bjørvika

Eiendommen

Vi har gleden av å tilby flotte nye kontorlokaler i Munkedamsveien 59B, sentralt plassert i Vika med kort vei til av servicetilbud Tjuvholmen og Aker Brygge har å by på. Munkedamsveien 59B er en ærverdig bygård og består av 6 etasjer på totalt 1.700 m². Eiendommen har en hyggelig bakgård med tilgang til uteområder og sykkelparkering.


Type

Kontor

Kvm.

350 - 700 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse E

 
 

Ettertraktede kontorlokaler sentralt i Vika

Lokalene fremstår som lyse og veldig funksjonelle med en effektiv utforming. Det legges opp til at nye leietakere vil kunne få tilpassede lokaler etter behov, se bildekarusell. Dersom din bedrift ønsker å leie et større areal vil det være mulighet for å etablere en interntrapp som kobler etasjene sammen. Bygget fasade og fellesfasiliter skal oppgraderes og Utleier har engasjert Scenario arkitekter som har store ambissjoner for eiendommen. Målet er å skape ett nytt produkt med fokus på kvalitet og tidløs design som kombinerer den moderne med byggets historie.

Ledige lokaler
4. etg:   Ca. 350m² 
5. etg:   Ca. 343m²  

Sentralt i Vika

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet og er svært synlig fra innfartsåren til Oslo sentrum med lett adkomst fra E18. Det er kort gåavstand til knutepunktet Nationaltheatret med tilgang til både buss, trikk, tog og T-bane. Nærområdet med Aker Brygge og Tjuvholmen kan i tillegg by på rikelig med servicefasiliteter som spisesteder og butikker.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler