union-site

Dronningens gate 8A

Eiendommen

Dronningens gate 8a ble totalrehabilitert i 2019, og det ble da utviklet et profilert og innovativt kontorbygg. Eiendommen ble oppført i 1958 og er på ca 3.400 kvadratmeter, fordelt over syv kontoretasjer og parkeringskjeller. Bygget fikk i 1998 en ny og påkostet fasade i glass og naturstein signert Niels Torp arkitekter. 

Beliggenheten er optimal; midt i Kvadraturen, med kort vei til Oslo S og Bjørvika og resten av Oslo sentrum. Her har man alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur i nærheten. 


Type

Kontor, Garasje/Parkering

Kvm.

461 m²

Innflytting

Q4 2022

Energimerke

Klasse D

 
 

Totalrehabiliterte lokaler i profilert eiendom

Vi får nå ca. 461m² lyse og representative kontorer i 3.etg på en svært effektive flate med store vindusflater som gir gode lysforhold.  Lokalene skal tilpasses for ny leietaker som gir mulighet for å sette sitt eget preg på lokalene. Med et effektivt rompgrogram egner lokalene seg godt for både cellekontor og åpne landskap - kombinert med gode støttefunksjoiner blir alle arbeidsplasser i lokalet hensyntatt. 

I eiendommens 2. etasje driftes en flott personalrestaurant av Toma. Eiendommen har egen parkeringskjeller hvor leietakere kan leie parkeringsplass.

Resepsjon

kitchen

Kantine

Parking 

Bike parking 

Historiske kvadraturen

Dronningens gate 8 har en attraktivt beliggenhet nær krysset Dronningens gate/Rådhusgata. Dronningens har i nyere tid blitt oppgradert med bredere fortau og beplantning, samtidig som adkomst for bil blir ivaretatt, slik at man lett kan bruke eiendommens parkeringskjeller.  


Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler