union-site
Logo

 

Fred. Olsens gate 3b

Bruk arbeidsdagene i en inspirerende kontoreiendom i Kvadraturen, rett ved Oslo Børs. 

Møller Eiendom og AF Eiendom har gått sammen om å skape et kontorbygg med en unik og energisk atmosfære. Vi ønsker å legge til rette for at de ansatte får gode arbeidsdager i inspirerende omgivelser. 

Fred. Olsens gate 3B fra 1896 har en vakker og klassisk fasade. Bygget blir nå totalrehabilitert, og vil ved ferdigstillelsen i 2024 fremstå som en veldig attraktiv kontoreiendom med moderne kvaliteter og klassiske detaljer. 

Bygget er gjennomgående med forbindelse fra Fred. Olsens gate til Skippergata. I eiendommens første etasje etableres det en innvendig gate med dobbel takhøyde, og mezzanin. Passasjen fylles med liv, og vil være kraftsenteret i eiendommen. Her vil de ansatte kunne nyte en smakfull lunsj, benytte arbeidssonen i loungeområdet eller gjennomføre møter i de hyggelige og smakfullt innredede møterommene. Bakgården har direkte utgang fra 1. etasjen og vil i sommerhalvåret kunne benyttes til kundemøter og andre sosiale arrangementer.

Det legges til rette for sykkelparkering og garderober i eiendommens underetasje.

KVADRATUREN.

Midt mellom det gamle og nye Oslo. 

Eiendommen ligger svært sentralt plassert, i overgangen mellom Kvadraturen og den nye bydelen som har vokst fram i Bjørvika. 

Området har et godt utvalg av kafeer, spisesteder, butikker og øvrige servicetilbud. Offentlig kommunikasjon er enkelt tilgjengelig med både buss og trikk som trafikkerer Kvadraturen med hyppige avganger. Eiendommen ligger få minutters gange unna byen største kollektive knutepunkt - Oslo S.

LOKALER
OPTIMALISERT
FOR DEG

Eiendommen utgjør totalt ca. 4.000 m2. 

Vi tilbyr attraktive og oppgraderte kontorlokaler fra ca. 600 – 4.000 m2. Hver etasje utformes med et skreddersydd interiørkonsept som er utarbeidet av de dyktige arkitektene i Tuvalu. Interiørkonseptet består av en miks av moderne elementer, blandet sammen med elementer fra byggets unike, historiske karakter. 

Etasjeflatene fremstår som lyse og fleksible. Kontorene innredes i en kombinasjon av åpent landskap, møterom og stillerom/mindre møterom for videomøter. 

Alt av teknisk infrastruktur blitt nytt anno 2023, og vil tilfredsstille morgendagens krav til inneklima og tekniske løsninger.

Utsikt fra toppetasjen

KONTAKT

Eiendommen eies av Møller Eiendom og AF Eiendom. For mer informasjon, ta kontakt med meglerne i UNION.

Bildene i annonsen er illustrasjoner. Avvik fra endelig løsning kan forekomme.

 

Torbjørn Hatløy
928 23 782
hatloy@union.no

Frithjof Foss
900 89 559
foss@union.no