union-site

Grundingen 2

CBD / Aker Brygge

Type:

Kontor/garasje

KVM:

374

Innflytting:

Q4 2022

Energimerke:

Klasse B

Eiendommen

Vi kan tilby meget representative kontorlokaler i en av de gamle verkstedhallene sentralt på Aker brygge. Tradisjoner knyttet til både innovasjon, solid håndverk og ikke minst god verdiskapning sitter i veggene.

Eiendommen har et representativt inngangsparti med dobbel takhøyde og god standard. Blant leietagerne i eiendommen er Arkwright, ProCorp, Rica Eiendom, Lærdal og Drueklasen.

Lokalene

Vi har tilgjengelig inntil ca. 374 m2 i 4. etasje.

Kontorene er innflytningsklare og fremstår som imøtekommende med entydelig profesjonell identitet.

Lokalene har et meget attraktivt inngangsparti med dobbel takhøyde, resepsjon og lounge. Ny leietaker vil ha tilgang til en betjent respepsjon og 2 stk. felles møterom i tilknytning til inngangsparitet.

Det eksklusive kontorlokalet er i dag innredet med 16 plasser i åpent landskap, 3 stk. cellekontorer og et eget møterom for 8 personer.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Aker Brygge har de siste 10 årene har gjennomgått en full transformasjon. Både kontorbygg, butikker, restauranter, servicefunksjoner og utearealer har blitt fornyet. Aker Brygge ligger svært sentralt med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner flytoget, tog, trikk buss og T-bane

Dette gjør Aker brygge til en av de mest attraktive områdene i Oslo.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler