union-siteValle Wood

Eiendommen

Valle er en ny og spennende kontordestinasjon i hjertet av Hovinbyen - rett over veien for Intility Arena. Prosjektet består av de nylig ferdigstilte byggene Valle Wood og Valle View, samt de neste byggetrinnene Valle Vision og Valle Value.  Valle Wood, ca. 7.500 kvm - er det første kontorbygget på Valle, og stod ferdig i juni 2019.

Bygget er oppført i massivtre. Både ut- og innvendig har Valle Wood fremtredende elementer av tre i kombinasjon med stor takhøyde og spennende arkitektur. Dette er identitetsskapende både for bygget og området. Massivtre gir stabil innetemperatur og god luftkvalitet. 

I Valle Wood finner man Trewerket – en kafe/restaurant som er åpen for alle, samt Tribe Oslo – som med sitt coworkingkonsept tilbyr leie av møterom eller arbeidsplasser på kortere eller lengre sikt og med fleksibilitet når det gjelder størrelse. Både Trewerket og Tribe Oslo er tilbud som skal støtte også de andre kontorbrukerne på Valle.


Type

Kontor

Kvm.

524 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse C

 
 

Nybygg på Helsfyr med attraktiv beliggenhet 

Vi kan tilby 524 m² i eiendommens 4. etasje. Lokalene fremstår som innbydende med god takhøyde, store vinduer og moderne kvaliteter. Dagens romløsning består av sosiale soner, åpent landskap og møterom/stillerom. Plantegning vil oversendes på forespørsel.


Resepsjon

Gym


 

Hovinbyen

Valle ligger høyt og fritt, og lett tilgjengelig ved et av Oslos største knutepunkt for offentlig kommunikasjon, Helsfyr.

Helsfyr er vurdert som knutepunktet med best kollektivtransport i Osloområdet etter Oslo S. Det er hyppige bussavganger både mot sentrum og andre retninger. Fire t-banelinjer går hvert 2. minutt med kun tre stopp til Oslo S. På Strømsveien går det flybuss til/fra Gardermoen. I tillegg er det også mulighet for å gå til og fra Bryn togstasjon på 12-13 minutter, alternativt ta bussen fra togstasjonen to stopp til holdeplassen rett ved krysset til Innspurten.

Området er i transformasjon, og er i ferd med å bli et levende nærområde på Helsfyr. 350 boliger er oppført av Selvaag Bolig, og disse er nå innflyttet. Intility Arena gir liv og energi, og sammen med Valle Hovin, Videregående skole, idrettsbarnehage, skøytestadion, gastropub, Rema 1000 og treningssenter er det skapt et nytt område på Helsfyr.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Bli kontaktet av megler