union-site

Hoffsveien 4

Kontorlokaler i profilert eiendom på Skøyen


Eiendommen

På Skøyen ligger Hoffsveien 4, et moderne kontorbygg kledd i hvit marmorstein. De karakteristiske kvalitetene gjenspeiles i interiøret – fra det flotte, åpne inngangspartiet, til kontorlokalene med store vinduer og fantastisk lysinnslipp.

Vi tilbyr nå arealeffektive lokaler i eiendommen fra 2. til 7. etasje. Det er mulighet for å leie arealer fra ca. 600 til 5526 m² BTA hvorav de største etasjeflatene er på over 2000 m² BTA. Lyst og energisk, smart og effektivt, i et område med utvikling og vekst.

Type

Kontor

Etasje

3

Kvm.

1139 m²

Innflytting

Utleid

 
 

Effektive og lyse kontorer

I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Kombinasjonen av marmor og glass med varmere elementer skaper en stilren ramme.

Kontorarealene drar nytte av byggets store vindusflater som skaper et luftig og lyst interiør slik at de ansatte opplever et produktivt og motiverende miljø. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Det legges opp til fine sosiale soner i hver etasje, og gode stillerom og møterom.
Sammen med utleier Eiendomsspar vil leietaker kunne skreddersy lokalene til sine behov.  

Resepsjon

Kantine

Sykkelparkering

Parkeringsplass

Felles terrasse


Knutepunktet Skøyen

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hoffsveien 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til      Ring 3.


Knutepunkt

Nærhet til alt man trenger

Pulserende nabolag