union-site

Hoffsveien 4

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

356

Innflytting:

Omgående 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

På Skøyen ligger Hoffsveien 4, et moderne kontorbygg kledd i hvit marmorstein. De karakteristiske kvalitetene gjenspeiles i interiøret – fra det flotte, åpne inngangspartiet, til kontorlokalene med store vinduer og fantastisk lysinnslipp. I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Kombinasjonen av marmor og glass med varmere elementer skaper en stilren ramme.

Inngangspartiet leder opp til fellesarealene i andre etasje, hvor det har blitt et etablert en ny flott kantine, samt et nytt møteromssenter. Det er også en felles terrasse i 7. etasje. 

Lokalene

Kontorarealene ble pusset opp i 2022 og drar nytte av byggets store vindusflater som skaper et luftig og lyst interiør slik at de ansatte opplever et produktivt og motiverende miljø. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Lokalene består i dag av åpne landskap, teamkontorer med gode støttefunksjoner i møterom og stillerom.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Garderobe

Skøyen

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hoffsveien 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Transport

Buss

1 min

Trikk

0 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

40 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Frithjof Foss

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler