union-site

Karenslyst Alle 20

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

4 179 m²

Innflytting:

Q1 2024

Eiendommen

KA20 er et signalbygg med identitet, i et område fullt av liv og i nærhet til alt. Med moderne arkitektur, og et interiør som matcher, passer dette for selskaper som søker det lille ekstra. Totalt er bygget på 10 082 m² BTA fordelt på 7 etasjer. Vi kan nå tilby ledige lokaler på plan 2, 3, og 5 på til sammen 4 179 m². 

Lokalene

Både kontorlokalene og fellesfasilitetene i 1. etg med lounge områder og personalrestaurant vil gjennomgå en total makeover høsten 2023 og være klare for nye leietakere Q1 2024.  Bygget har det meste man kunne ønske av fellesfasiliteter. Gjester vil ankomme via moderne inngangsparti og en felles resepsjon. I tillegg legges det til rette for et nytt møteromssenter i deler av 2. etg. Eiendommen har i tillegg eget auditorium (80 pers) som står disponibelt for leietakerene. For større arrangementer kan selskapene også ta i bruk byggets egen bakhage som ligger tilknytning til lounge områder og personalrestaurant. 

Hverdagen til kontorbrukerne administreres via byggets egen app-løsning, Life@work. Her bestilles lunch, møteromsmat, booking av møterom/auditorium, tilbud på servicetjenester etc.

For de ansatte som sykler eller løper til jobb, har KA20 både sykkelparkering med dusj og garderobe fasiliteter. For de som kjører bil er det i tillegg gode parkeringsmuligheter i egen p-kjeller i underetasjen. Kombinert med nærheten til offentlig transport vil alle og enhver finne en kjapp og effektiv vei til jobb som måtte passe dem best. 

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner et mangfold av kaffebarer, butikker og treningssentre rett utenfor døren. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid. 

Fra Karenslyst Alle 20 er det gangavstand til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18. .

Transport

Buss

1 min

Trikk

5 min

Tog

6 min

Flytog

6 min

Flyplass

35 min

 

Frithjof Foss

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler