union-site

Type

Kontor

Kvm.

990 - 4179 m2

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse D

Velkommen til KA20!

KA20 er et signalbygg med identitet, i et område fullt av liv og i nærhet til alt. Med moderne arkitektur, og et interiør som matcher, passer dette for selskaper som søker det lille ekstra. Totalt er bygget på 10 082 m2 BTA fordelt på 7 etasjer. Vi kan nå tilby ledige lokaler på plan 2, 3 og 5 på til sammen 4179 m2. 


Resepsjon

Kantine

Auditorium

Parkering for bil og sykkel

Dusj / Garderobe

Terrasser

Optimalisert komfort


Bygget har det meste man kunne ønske av fellesfasiliteter. Gjester vil ankomme via et moderne inngangsparti og en felles resepsjon. I tillegg har eiendommen et felles møterom og et auditorium som står disponibelt for leietakerene. For større arrangementer kan selskapene også ta i bruk byggets egen bakhage. 

For de spreke ansatte som sykler til jobb har KA20 både sykkelparkering og et oppgradert dusj og garderobe-område. For de som kjører er det i tillegg gode parkeringsmuligheter for bil. Kombinert med nærheten til offentlig transport vil alle og enhver finne en kjapp og effektiv vei til jobb som måtte passe dem best. 

"Ambisjonen er at Skøyen skal bli en flerfunksjonell, tett 24-timers by som åpner seg mot og møter fjorden" 

Oslo mot 2030, byplangrep for Skøyen - Plan og bygningsetaten


Skøyen, med tilgang til alt

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner et mangfold av restauranter, kaffebarer, butikker og treningssentre rett utenfor døren. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.Fra Karenslyst Alle 20 er det gangavstand til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Sykkelveinett

Serveringssteder

Bli kontaktet av megler