union-site

Rådhusgata 26

Eiendommen

På en svært sentral beliggenhet kan din bedrift leie lokaler i Rådhusgata 26, en moderne kontoreiendom beliggende sentralt i Kvadraturen, og like ved Christiania Torv. Eiendommen ble oppført i 1896 og er på ca 3.353 kvadratmeter, fordelt over seks kontoretasjer. Eiendommen ble totalrehabilitert i 2014 og fremstår som meget representativ eiendom med flott arkitonsik uttrykk og med et flott inngangsparti.


Type

Kontor

Kvm.

584 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse E

 
 

Effektive og profilerte kontorlokaler 

Vi kan tilby profilerte kontorlokaler i den historiske kvadraturen. Ledig areal ligger i eiendommens 4. etasje og utgjør 584 kvm BTA.  Lokalene fremstår som lyse og representative og eigner seg godt for selskaper som jobber teambasert.  Arealet består av 20 stk. cellekontorer,  noe åpent landskap, ulike møterom og sosiale soner.  

Historiske Kvadraturen

Rådhusgata 26 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. 

Rett ved ligger Christiania Torv. Her finner man bl.a. de populære restaurantene Hansken og Cafe Skansen, og her i fra er også veien kort ned til Rådhusplassen. Går du nedover Rådhusgata kommer du til Havnepromenaden og Bjørvika.   

Stortinget T-banestasjon og Karl Johansgate ligger en kort spasertur unna, og busslinjer og trikkelinjer trafikkerer Kvadraturen med hyppig frekvens.  

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler