union-site

Tollbugata 35

Eiendommen

Bygget ligger sentralt plassert i øvre del av kvadraturen, mellom Stortinget og Akershus festning, med nærhet til trikk, buss og t-bane. Eiendommen ble oppført i begynnelsen av 1900-tallet og har en unik eksponering. I løpet av de siste årene har alle etasjene, samt fellesarelene blitt oppgradert. Bygget har egen kantine og møteromssenter som er inkludert i leien. Det er også dusj og garderobe i kjeller med tilgang til sykkelparkering og sykkelvask.


Type

Kontor

Kvm.

345 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

D

 
 

Toppetasje sentralt i Kvadraturen

Lokalene ligger i byggets øversete etasje og har store vinduer og god takhøyde som gode lysforhold. Det finnes rikelig med fellesfasiliteter i bygget som kantine, møterom, dusj og garderober, sykkelparkering og sykkelvask. 

Ledig areal:  

- 345 kvm i 6 etg. 


Sykkelparkering

Møterom

Parkering


 

Historiske Kvadraturen

Tollbugata 35 ligger i den øvrige delen av Kvadraturen. Bygget ligger i gangavstand fra det meste av offentlig trapsort med både trikk, buss og t-bane kun 5 minutters gange fra bygget. Det er også kort vei til tog/flytog ved Nationaltheatret og båt ved Aker Brygge. Leietakere kan også nyte et rikelig utvalg av resturanter og kafeer både i Karl Johan og Christiania Torv. Det er også kort vei til Aker Brygge med sitt brede utvalg av resturater, kafeer og shopping.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler