union-site

Hoffsveien 1A

Eiendommen

Hoffsveien 1A er en moderne kontoreiendom beliggende sentralt på Skøyen. Her er det gode profileringsmuligheter da bygget er godt synlig fra både vei og tog. I tillegg kan eiendommen by på flere fine fellesfasiliteter, blant annet felles kantine, garderober og sykkelparkering. 


Type

Kontor

Kvm.

700 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse D

 
 

Flotte lokaler rett ved Skøyen stasjon

Vi kan tilby lyse og effektive kontorlokaler i et hyggelig område. Utvendig er det lagt vekt på utemiljøet mht. beplantning og grøntarealer på området, Hoffs-elva strekker seg også som en livsåre gjennom området.Garderobe

Parkering


 

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hoffsveien 1A er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Frithjof Foss

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler