union-site

Rådhusgata 4

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

355 m²

Innflytting:

Fleksibelt

Eiendommen

Med sin unike beliggenhet har Utleier skapt et flerfunksjonelt bygg som byr på alt av fasiliteter tilrettelagt for et godt kontorbygg. Eiendommen har de siste årene fått nye leietakere, og utleier har hatt fokus på å skape et bygg som tilbyr sine gjester det lille ekstra.

Lokalene

Vi kan tilby 355 m² BTA i 6. etasje. Lokalene fremstår som lyse, med høyt innslipp av dagslys fra de store vinduene. Per i dag består lokalene av cellekontorer, store møterom/kursrom, samt åpent landskap - og sammen med den arealeffektive planløsningen skaper lokalene gode arbeidsplasser.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Takterrasse

Artboard 7

Felles møterom

Beliggenhet

Rådhusgata 4 ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.  

Kort vei til alt!


Transport

Buss

3 min

Trikk

3 min

T-bane

3 min

Oslo S

7 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler