union-site

Rådhusgata 5

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

473 m²

Innflytting:

Omgående

Eiendommen

Rådhusgata 5 er et sentralt beliggende og topp moderne fullservicebygg med det "lille ekstra".Eiendommen er lokalisert i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Eiendommen er nylig totalrehabilitert, fremstår som et åpent og miljøeffektivt bygg. Det er store vinduer fra gulv til tak som gir rikelig med lysinnslipp og slipper omverdenen inn. Fra utsiden vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls.

Lokalene

Vi kan tilby ca. 473 kvm unike kontorlokaler i eiendommens nest øverste etasje (plan 6). Lokalene innehar høy standard og store vinduer fra gulv til tak som gjør at de passer perfekt for en bruker som ser etter det lille ekstra. Lokalene fremstår innflytningsklare for ny leietaker.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Garasje/P-plass

Heis

Aircondition

Beliggenhet

Rådhusgata 5 ligger på hjørnet av Rådhusgata og Skippergata i den nedre delen av den historiske Kvadraturen. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Nærhet til alt! 

Transport

Buss

3 min

Trikk

3 min

T-bane/Tog

7 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler