union-site

Rådhusgaten 5B

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor/garasje

KVM:

362

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi kan tilby flotte lokaler sentralt i Kvadraturen, med kort vei til Oslo S. Eiendommen ble oppført i 1967, og ligger sentralt i den nedre delen av kvadraturen nærmere bestemt krysset Rådhusgaten/Dronningens gate. Bygget har egen parkering på gateplan for bil og sykkel.

Lokalene

Lokalene er effektive og består i dag av en kombinasjon av åpent landskap og cellekontorer med tilhørende møterom og soiale sone. Lokalene kan leies som de fremstår i dag, eller tilpasses behovene til ny leietaker. Bildene i karusellen er fra et annet areal og gir et inntrykk av hvordan lokalene kan tilpasses.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Kvadraturen

Rådhusgaten 5B ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler