union-site

Velkommen til
Ryensvingen 5-7

Eiendommen

Vi har for leie nye lokaler i Ryensvingen 5-7. Eiendommen ligger sentralt på Ryen og har en gjennomgående høy teknisk standard og er et flott moderne kontorbygg oppført i 2013. Det er gangavstand til Ryen T-banestasjon hvor linje 1 og 4 stopper, samt flere busstopp i umiddelbar nærhet. 

Type

Kontor, Lager/Logistikk

Kvm.

389 m²

Innflytting

Q1 2021

Energimerke

Klasse B

Lokalene

Lokalene ligger i byggets 4. etasje, og utgjør totalt 689m². Lokalene kan deles opp i to mindre enheter på hhvs 229m² og 389m² som gir muligheter for at man kan samlokalisere med samarbeidspartnere, eller leie et eget areal. Mulighet for å leie lagerarealer i kjeller.

Lokalene har et effektivt romprogram, med mye lys og fin utstikt med vinduer på alle sider, hvilket skaper trivelige og gode arbeidsplasser. Lokalene består av en blanding av åpent kontorlandskap cellekontorer, stillerom og møterom. Det er i dag en egen sosialsone / resepsjonsområde ved lokalets hovedinngang. 

Leietaker har tilgang til eksklusiv takterrasse.


Tak terrasse

Kantine

Gym

Sats

---

Eksklusiv tak terrasse

---

Sentralt på Ryen

Bygget ligger sentralt på Ryen i Oslo, mindre enn 10 minutters kjøreavstand fra sentrum. Området er et veletablert næringsområde hvor kjente eiendomsbesittere som Watrium, Bane NOR Eiendom, Tellus Eiendom, Centennial Eiendom og Møller Eiendom har posisjonert seg.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Ryenkrysset der Ring 3 og E6 møtes. Flere bussholdeplasser samt T-banen er beliggende i få minutters gangavstand fra Eiendommen. Ryen er et sentralt område med kort vei uansett hvor du skal hen, noe som er blant grunnene til at Ryen de siste årene har hatt en økende popularitet og stor tilvekst av ulike næringer. Ryensvingen 5-7 ligger nært på kollektiv- knutepunktet Ryen, hvilket gir enkel tilgang for ansatte og kunder. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver