union-site

Schweigaards gate 6

Oslo Sentrum

Type:

Kontor

KVM:

440 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Galleri Oslo ble oppført i 1988 og består av bl.a. kontorlokaler, handelslokaler og Oslo bussterminal. Galleri Oslo var i sin tid Europas lengste innendørs handlegate. Bygget er pr på ca. 43.000 m² i tillegg til 17.000 m² parkering og annet i kjeller.

Lokalene

Lokalet har god takhøyde og store vindusflater som gjør at det oppleves som lyst og luftig. Slik arealet er utformet egner det seg godt til en blanding av åpent landskap, cellekontorer/teamkontorer og sosiale soner. Lokalet har eget kjøkken, men det er også muligheter for leietaker å tilknytte seg personalrestaurant i bygget. Leietaker vil få muligheten til å være med å tilpasse lokalet etter ønsker og behov i samråd med gårdeier og arkitekt.

Plantegninger

Fasiliteter i lokalet

Kantine

Garderober

Skreddersydde løsninger

Sosiale soner

Artboard 7

Møterom

Beliggenhet:

Galleri Oslo ligger svært sentralt til og har en lokasjon som gjør at det passer godt for aktører som har ansatte eller besøkende som kommer reisende fra alle retninger inn mot Oslo. Her har man alt av kollektivtilbud rett utenfor døren. Servicetilbud og andre fasiliteter er i øyeblikkelig nærhet.

Galleri Oslo var i sin tid Europas lengste innendørs handlegate. Senteret fikk enorm suksess, men kom senere litt i skyggen av alle de andre store kjøpesentrene som etter hver dukket opp. 

Transport

Buss

1 min

Trikk

2 min

T-bane

7 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler