union-site

Schweigaardsgate 28

Eiendommen

Trelastgården er et nybygg sentralt på Grønland fra 2008. Eiendommen er utvikliet av Pecunia og eies idag av De nye Grønlandskvartalene Næring AS. Trelastgården er et bygg med stor personlighet og har en planløsninger som gir leietaker mange muligheter. Eiendommen er moderne og ligger i et område med sterk vekst i antall arbeidsplasser og beboere. 

Type

Kontor

Kvm.

780 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse D

 
 

Sjelden mulighet i Trelastgården

Lokalene ble pusset opp i 2018 og fremstår lyse, moderne og fleksible. Arealet består i hovedsak av åpent landskap, og har i tillegg til dette 2 større møterom, 4 stillerom og teknisk/printrom. Lokalet har et fult utstyrt minikjøkken med hvitevarer, herunder kjøle/fryse og oppvaskmaskin. Lokalene har fire toaletter, samt garderobeløsning.

Det er mulighet for å benytte seg av felles kantine i byggets første etasje som kan sees på 3D illustrasjonene. Det finnes i tillegg et innendørs garasjeanlegg hvor det er mulig å leie p-plasser. I tillegg vil det være tilgang på sykkelparkering, graderober, serverrom og ulike sosiale soner. 

Resepsjon

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt på Grønland i Oslo. Bussterminalen, Oslo S, T-bane og sentrale bybyss og trikke-linjer i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i tilknytning til Teaterplassen med sine spisesteder og forretninger.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler