union-site

Kongens gate 6

Eiendommen

Vi får nå ledige lokaler i et av Kvadraturens mest attraktive bygg - Sjøfartsbygningen. Bygget ble oppført i 1915 og er tegnet av arkitekt J. O. Hjorth etter en arkitektkonkurranse. I senteret av Sjøfartsbygningen er det et åpent gårdsrom med glasstak som gir eiendommen en spektakulær følelse når man entrer bygget. Ved inngangspartiet blir Leietakere og kunder møtt av blide resepsjonister som ønsker deg velkommen. I tilknytningen til inngangspartiet har Leietakere tilgang til et bredt spekter av nye fasiliteter, og på taket av bygningen kan man nyte en lunsj på takterrasse med utsikt over hele Oslo.

Type

Kontor

Kvm.

1389 m²

Innflytting

Fleksibel

Energimerke

Klasse D


 

Fullservicebygg med egen takterrasse

Lokalene består i dag av åpent landskap, teamkontorer med gode støttefunksjoner i møterom, stillerom og sosiale soner med eget kjøkken. Det er rikelig med vinduer og gjennomgående lys ut mot fasade og gårdsrom som gir godt med dagslys til både arbeidsplassene og i møterom.

Ledige areal
- 6.etg: ca. 1.389m²


Resepsjon

Artboard 7

Auditorium

Møteromssenter


Sjøfartsbygningen 

Kongens gate 6 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. 

Rett ved ligger Christiania Torv. Her finner man bl.a. de populære restaurantene Hansken og Cafe Skansen, og her i fra er også veien kort ned til Rådhusplassen. Går du nedover Rådhusgata kommer du til Havnepromenaden og Bjørvika.   

Stortinget T-banestasjon og Karl Johansgate ligger en kort spasertur unna, og busslinjer og trikkelinjer trafikkerer Kvadraturen med hyppig frekvens.  

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler