union-site

Skippergata 9

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

293

Innflytting:

Q1 2023

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Den opprinnelige bygningen i Skippergata 9 var fra 1760, dette er dagens underetasje og første etasje. Den gang var den Kvadraturens høyeste bygning, og var synlig fra alle Kvadraturens ytterpunkter. Etter hvert ble andre bygninger i området høyere, men i 1820 og 1850 ble Skipper­gaten 9 igjen den høyeste ved at andre og tredje etasje ble påbygget. Historien gjentok seg, men i 1894, med påbyggingen av fjerde og loftsetasjen, ruvet bygningen atter en gang høyest i Kvadraturen. Navnet «Loftsgaarden» gjenspeiler bygningens ambisiøse historie.

Lokalene

Lokalene blir innflytningsklare i løpet av Q1 2023 og  ligger i byggets 4. etasje. Eiendommen har store vindusflater som gir gode lysforhold.  I disse dager oppgraderes fellesfasilitetene til en moderne standard med innendørs sykkelparkering og tilgang til kantine.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Historiske Kvadraturen

Skippergata 9 ligger i nedre del av Kvadraturen, sentralt mellom bydelene Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss- og trikkeholdeplass ligger kun et steinkast unna, mens Oslo S er en kort fem minutters spasertur fra bygget.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler