union-site

KARENSLYST ALLE 16

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Type

Kontor

Kvm.

297 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse D

 
 

Moderne kontorlokale i Tårnhuset

Lokalene ble pusset opp i april i 2020 og er innflytningsklare for ny leietaker. Lokalene har et effektivt romprogram og ellers gode lysforhold med vinduer på flere sider som gir et luftig og trivelig innemiljø.


Parkering

Sykkelparkering

 

Det beste på Skøyen

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Godt utvalg av spisesteder

Bli kontaktet av megler