union-site

Hovfaret 4

Eiendommen

Hovfaret 4 er en teglsteinsgård med to sammenbygde bygninger, der den ene bygningen ble oppført i 1946 og totalrenovert i 1982. Den andre bygningen ble oppført i 1920 og gjennomgikk en rehabilitering på 1990-tallet.

Type

Kontor

Kvm.

850 m²

Innflytting

Omgående 

Energimerke

Klasse D

 
 

Lokaler med særpreg

Ledig areal:

2.etg: ca. 850 kvm BTA

Hovfaret 4 er svært spennende mulighet for deg som er på jakt etter lokaler med særpreg. Lokalene har meget god takhøyde på over 3,5m og med de klassiske industrivinduene får lokalet gjennomgående gode lysforhold. Lokalene skal tilpasses og bygges om for nye leietakere så her vil det være mulig å få skreddersydde lokaler etter ønsker og behov. 


Eiendommen har i dag god parkeringsdekning med opp imot 80 parkeringsplasser hvorav 10 av de innendørs i egen parkeringskjeller. 

Pulserende strøk på Skøyen

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hovfaret 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Bli kontaktet av megler