union-site

Henrik Ibsens gate 60

Eiendommen

Handelsbygningen er en ærverdig eiendom like ved Solli Plass. Eiendommen ble oppført i 1918 og utgjør totalt ca. 13.500 kvm. Eiendommen var blant Norges første bygg i armert betong. Fiskeridepartementet, Statens Kunstakademi og Svaes Danseskole er blant de som har holdt til i dette lokalhistorisk viktige bygget som er tegnet av Arnstein Arneberg og Nils Winge Grimnes.
I 2016 ble bygget totalrehabilitert, og fremstår i dag som et meget attraktivt kontorbygg med høy kvalitet. Blant leietagerne er Scandza, Adidas, Visindi og Bank2.


Type

Kontor

Kvm.

898 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse C

 
 

Handelsbygningen - En æreverdig eiendom

Vi kan tilby lokaler i eiendommens 4. etasje. Arealet fremstår som moderne og velholdt. Romløsningen består av en kombinasjon av resepsjonsområde, møterom, åpent landskap og teamkontorer. Lokalene har rikelig med vinduer  og utsikt mot Henrik Ibsens gate og Solli Plass.  

- Lunsjrestaurant i 2. etasje med egen terrasse
- Felles møterom
- Takterrasse med 360 garders utsikt
- Garderober
- Sykkelparkering


 

Sentral beliggenhet på Solli

Eiendommen ligger like ved Solli Plass med gangavstand til alt du trenger av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Området har et godt utvalg av spisesteder og butikker. Høsten 2022 åpner også hotell Sommerro - et prosjekt med 242 rom og suiter, flere barer, spisesteder og en kulturscene som rommer ca. 700 personer.

Stoppestedet Solli og Lapsetorvet ligger rett utenfor bygget. Her går blant annet buss 21, 30 og 31, samt trikk 12 og 13. Nationaltheatret Stasjon, vestre inngang ligger rett over veien for eiendommen. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler