union-site

Storgata 1

Eiendommen

Eiendommen Storgata 1, som ble oppført rundt forrige århundreskifte, har gjennom de senere årene vært gjenstand for en vesentlig ombygging og renovering, både innvendig og utvendig. Bygget har seks ordinære etasjer og to underetasjer, samt loft. 1. og 2. etasje består av butikker, mens de øvrige etasjene blir benyttet til kontorer.


Type

Kontor

Kvm.

759 m²

Innflytting

Juli 2022

Energimerke

Klasse E

 
 

Toppetasje midt i sentrum 

Lokalene fremstår som moderne og representative med gode lysforhold. Lokalene egner seg både som åpent landskap, cellekontorer eller en kombinasjon av disse. Lokalet er formet slik at det er mulig å dele lokalet inn i ulike soner for ulike avdelingen. 

Ledige lokaler:  759 kvm i 6. etasje.  

Nærhet til knutepunktet Oslo S

Eiendommen ligger på hjørnet av Storgata/Kirkeristen kun et steinkast fra Oslo S. Her finner man alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, T-bane, Flytoget, Region-/lokaltog og taxiholdeplasser.

I gangavstand fra eiendommen finner du det meste du måtte ønske deg av butikker, spisesteder og kultur- og servicetilbud. Innenfor en radius på ca. 200 meter finnes blant annet Oslo City, Byporten Kjøpesenter, Clarion Hotel Royal Christiania, samt handlegatene Karl Johans gate og Torggata.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Frithjof Foss

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

Bli kontaktet av megler