union-site

Valle Wood

Økern / Helsfyr

Type:

Kontor

KVM:

524

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse B

Eiendommen

Valle Wood, ca. 7.500 kvm - er det første kontorbygget på Valle, og stod ferdig i juni 2019. Bygget er oppført i massivtre. Både ut- og innvendig har Valle Wood fremtredende elementer av tre i kombinasjon med stor takhøyde og spennende arkitektur. Dette er identitetsskapende både for bygget og området. Massivtre gir stabil innetemperatur og god luftkvalitet. 

Valle er en ny og spennende kontordestinasjon i hjertet av Hovinbyen - rett over veien for Intility Arena. Prosjektet består av de nylig ferdigstilte byggene Valle Wood og Valle View, samt de neste byggetrinnene Valle Vision og Valle Value.

Lokalene

Vi kan tilby 524 m² i eiendommens 4. etasje. Lokalene fremstår som innbydende med god takhøyde, store vinduer og moderne kvaliteter. Dagens romløsning består av sosiale soner, åpent landskap og møterom/stillerom. Plantegning vil oversendes på forespørsel.

I Valle Wood finner man Trewerket – en kafe/restaurant som er åpen for alle, samt Tribe Oslo – som med sitt coworkingkonsept tilbyr leie av møterom eller arbeidsplasser på kortere eller lengre sikt og med fleksibilitet når det gjelder størrelse. Både Trewerket og Tribe Oslo er tilbud som skal støtte også de andre kontorbrukerne på Valle.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Økern / Helsfyr

Helsfyr er vurdert som knutepunktet med best kollektivtransport i Osloområdet etter Oslo S. Det er hyppige bussavganger både mot sentrum og andre retninger. Fire t-banelinjer går hvert 2. minutt med kun tre stopp til Oslo S. På Strømsveien går det flybuss til/fra Gardermoen. I tillegg er det også mulighet for å gå til og fra Bryn togstasjon på 12-13 minutter, alternativt ta bussen fra togstasjonen to stopp til holdeplassen rett ved krysset til Innspurten.

Området er i transformasjon, og er i ferd med å bli et levende nærområde på Helsfyr. 350 boliger er oppført av Selvaag Bolig, og disse er nå innflyttet. Intility Arena gir liv og energi, og sammen med Valle Hovin, Videregående skole, idrettsbarnehage, skøytestadion, gastropub, Rema 1000 og treningssenter er det skapt et nytt område på Helsfyr.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Frithjof Foss

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler