union-site

WERGELANDSVEIEN 21

Eiendommen

Vi har gleden av å tilby meget representative kontorlokaler i klassisk villa beliggende like ved Slottsparken. Wergelandsveien 21 er perfekt for deg som ønsker å bygge en sterk og synlig identitet rundt din bedrift!

Vi søker dere som vet at identitet og markedsføring forsterkes ved et bevisst valg av lokaler. Kombinasjonen av moderne innredning og historiske omgivelser, formidler bedriftens evne til å skape fremtid av fortid.


Type

Kontor

Kvm.

480 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse D

 
 

Kontorvilla med fantastisk beliggenhet

Wergelandsveien 21 er en særpreget og sjelfull kontorvilla. Med sin unike beliggenhet ved Slottsparken mellom Kunstnernes hus og Litteraturhuset er eiendommen lett gjenkjennelig. Huset har en fasjonabel fasade som fremstår nydelig i de praktfulle parkomgivelsene. Denne eiendommen fremmer virkelig en bedrifts identitet!

Eiendommen har god byggeteknisk standard og ble totalt gjenoppbygget fra grunnen i 1992. Alt bortsett fra fasaden er dermed av nyere dato.

Eiendommen består av to bygninger – et hovedbygg på 5 etasjer, samt et lite sidebygg på to etasjer. Arealene som nå er ledige finner man i hovedbyggets U, 1. og 2. etasje.

Det er flere parkeringsplasser tilknyttet eiendommen.


Resepsjon

Kantine

Sykkelparkering


Slottsparken

Wergelandsveien strekker seg fra Slottsparken (nordøstsiden) og opp til Parkveien. Meget sentral beliggenhet med et stort utvalg av shopping- og restaurantmuligheter i Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Eiendommen ligger i gangavstand til Nationaltheatret som er et knutepunkt for offentlig transport.


Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Frithjof Foss

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver