union-site

UNION søker Managing Partner - UNION Norsk Næringsmegling

UNION Norsk Næringsmegling er en del av UNION Gruppen. UNION Gruppen er en av Norges ledende eksperter på næringseiendom og boligutvikling. Vi i UNION Gruppen jobber med å skape verdier for eiere, oppdragsgivere og samfunnet på en ansvarlig måte. Vi er totalt 56 ansatte som basert på tverrfaglig kompetanse på tvers av virksomhetene i UNION Gruppen tilbyr tjenester innen kapitalforvaltning, næringsmegling, kreditt til næringseiendom og analyse.

UNION Norsk Næringsmegling har 40 års erfaring i markedet for næringseiendom i Norge. Våre tjenester inkluderer rådgivning relatert til kjøp/salg av næringseiendom innen, kontor, handel, logistikk/ lager, utviklingsprosjekter, tomter og hotell, samt utleie av kontoreiendommer i Oslo området. Gjennom bredden og dybden i kompetansen vår, bygger vi tillit og skaper verdier for våre oppdragsgivere som er alle typer aktører innen næringseiendom, herunder eiendomsselskaper, finansielle aktører, pensjonskasser og livselskaper, utviklere, private investorer og internasjonale aktører.

UNION Norsk Næringsmegling har lagt en vekststrategi og ønsker å forsterke teamet med en partner i transaksjonsavdelingen som også vil inneha rollen som daglig leder i selskapet.

Rollen:
Vi søker etter en operativ og kommersiell transaksjonspartner, som også vil lede selskapet og bidra til vekst både innen transaksjon og utleie.
Hos oss vil du bidra med å bygge oppdragsporteføljen, rådgi våre oppdragsgivere ved kjøp og salg av kommersielle eiendommer samt være en veileder og inspirator overfor våre meglere.
UNION Norsk Næringsmegling har et erfarent team bestående av 7 transaksjonsrådgivere og 5 utleierådgivere. Hos UNION Norsk Næringsmegling vil du få mulighet til å jobbe bredt innen eiendomssegmentet og med mange spennende transaksjoner og oppdragsgivere. Nå leter vi etter deg som drives av å skape synlige resultater, og er nysgjerrig og mulighetssøkende. Som person er du god til å bygge lagånd samtidig som du ønsker å bidra inn i et allerede sterkt teamsamarbeid. Rollen rapporterer til CEO i UNION Gruppen.


Sentrale arbeidsprosesser:

 • Lede og coache teamet
 • Relasjon- og nettverksbygging
 • Identifisere oppdragsmuligheter og vinne mandater
 • Lede kjøp- og salgsprosesser
 • Drive vekst og utvikling av UNION Norsk Næringsmegling


Ønsket bakgrunn og arbeidserfaring:

 • Solid erfaring fra transaksjonsmarkedet, fortrinnsvis innen næringseiendom
 • Bredt nettverk og gode relasjoner innen bransjen
 • Relevant erfaring innebefatter også salg, forhandling og/eller rådgivning innen finans, bank, advokat, eller som management consultant
 • Høyere relevant utdanning
 • Engelsk skriftlig og muntlig

Hos UNION verdsetter vi, og vektlegger egenskaper som samarbeidsevne, inkludering og evnen til å bygge lagånd. Dette er kvaliteter som er viktige for å trives og lykkes hos oss.


Hvem er du?
Du utmerker deg som en selvstendig og proaktiv person med et sterkt ønske om å drive frem gode resultater, og du tar ansvar for å drive frem initiativer. Du er analytisk i din tilnærming og liker å generere aktivitet og fremgang gjennom grundig og systematisk arbeid i kombinasjon med positiv utålmodighet til fremdrift i arbeidet ditt. Hos UNION legger vi vekt på et trivelig og trygt arbeidsmiljø, og verdsetter egenskaper som samarbeidsevne, inkludering og evnen til å bygge team.

Som en person som etablerer sterke relasjoner, oppnår du klare avtaler og forpliktelser gjennom overbevisning og forhandling. I en hektisk arbeidshverdag viser du evnen til å prioritere riktig, og din betydelige arbeidskapasitet gjør deg til en støtte for kollegaene dine. Din evne til å være oppdatert på markedstrender, samt din proaktive tilnærming til å søke og realisere forretningsmuligheter, gjør deg til en verdifull ressurs for vårt team.


UNION tilbyr:

 • Svært hyggelig, uformelt og teamorientert arbeidsmiljø
 • Lyse, åpne lokaler på Tjuvholmen
 • Sterkt tverrfaglig miljø hvor du vil få mulighet til å jobbe tett med erfarne og dyktige kollegaer på tvers av ulike fagdisipliner innenfor eiendom.
 • Dynamisk organisasjon med korte kommunikasjons- og beslutningslinjer
 • Konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter

For eventuelle spørsmål om stillingen eller en uforpliktende samtale, kontakt Xpandér ved Einar Børsum, tlf. 918 25 482 eller Lars Petter Skeie - 992 46 363.  Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig også overfor UNION i prosessens innledende del. Søknadsbrev for rollen og CV sendes via elektronisk lenke snarest. Aktuelle kandidater kalles fortløpende inn til samtale.