union-site

DEAS har inngått nye leieavtaler i Vollsveien 2 på Lysaker

DEAS har den siste tiden inngått flere nye leieavtaler i Vollsveien 2 på Lysaker.

HR Norge, Nettpartner og ZEG Power er blant aktørene som har valgt å flytte sine kontorer til fullservicebygget som ligger ved Lysakerlokket. Totalt summerer de nye signeringene seg til nesten 3.000 m².

Even Bolstad, daglig leder i HR Norge gleder seg til å kunne invitere ansatte og besøkende til sine nye kontor- og kursfasiliteter kommende høst,

-Vi har vært på jakt etter inspirerende kontorlokaler og kursfasiliteter. Etter en grundig prosess har vi funnet det vi var på jakt etter i Vollsveien 2. Nå gleder vi oss til å flytte inn, og er overbeviste om at dette blir en utmerket løsning for oss sier Bolstad.

Asset manager i DEAS, Nanette Stenbock Riis er meget tilfreds med de nye leieavtalene,

-Det er gledelig å se at så mange anerkjente selskaper og organisasjoner velger Vollsveien 2. Vi har et stort fokus på miljø og bærekraft i våre eiendommer, og det er tydelig at dette også har vært viktig for leietakerne. Vi har kunnet gjenbruke mye av dagens løsninger samtidig som vi leverer lokaler av høy kvalitet, sier Riis.

UNION Norsk Næringsmegling har bistått DEAS med utleiearbeidet. Megler Torbjørn Hatløy opplever at gode fasiliteter er viktig i dagens marked:

-Vi ser tydelig at mange leietakere etterspør attraktive fellesfasiliteter. I dette bygget driver 4Service personalrestauranten, og denne får strålende tilbakemeldinger. Sammen med resepsjonstjeneste, auditorium, felles møterom og garderober opplever vi at leietakerne finner alt de ønsker seg i Vollsveien 2, uttaler Hatløy.Om HR Norge

HR Norge er landets største HR- og ledelsesfaglige nettverk og består av medlemmer fra både privat og offentlig sektor. De dypdykker i faget og har sterk kompetanse på trender og bevegelser innenfor arbeidslivet.

Pressebilde av daglig leder Even Bolstad kan lastes ned her: https://www.hrnorge.no/om-oss/medarbeidere/even-bolstad

Om DEAS

DEAS Asset Management (DAM) er en nordisk eiendomsforvalter, med fondsledelse, transaksjoner, utleie og prosjekter som kjernevirksomhet. DAM forvalter 8 fond og 14 eiendomsmandater i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Norge forvalter DAM eiendom totalt ca. 500 000 kvm utleiebart areal, og en verdi på ca. NOK 15,2 mrd. Dette forvaltes av 33 ansatte på selskapets kontorer i Oslo og Trondheim.