union-site

Signert leieavtale: Econa til Sjøfartsbygningen

Interesse- og arbeidstakerorganisasjonen Econa har signert en 10 års leieavtale på ca. 1.400 m2 i Sjøfartsbygningen i Kvadraturen. Organisasjonen flytter sitt hovedkontor i 2023.

Sjøfartsbygningen ligger i Kongens gate 6 og har et areal på ca. 18 000 kvm over 8 etasjer + kjeller. Etter en betydelig oppgradering for få år siden, er eiendommen et topp moderne fullservicebygg med et stort utvalg av fellesfasiliteter.

Administrerende direktør Nina Riibe gleder seg til å flytte organisasjonen til det attraktive fullservicebygget.

- Vi gleder oss til å flytte inn i nye og større lokaler sentralt i Oslo. Econa er i vekst, og vi har blitt flere hoder. Denne historiske bygningen vil bli en flott og funksjonell arbeidsplass for foreningens administrasjon og de som besøker oss. I tillegg vil Kongens gate 6 være samlepunkt for Oslo/Akershus avdelingens aktiviteter, og det synes vi er skikkelig stas. Kongens gate 6, føltes riktig fra dag én, avslutter Riibe.

Sjøfartsbygningen ble oppført i 1915, og er tegnet av arkitekt Ingvar Olsen Hjorth. Initiativet til bygget kom fra advokat Eivind Eckbo, og den dag i dag eies bygget av Eckbos Legat.

Anders Utne, daglig leder i Sjøfartsbygningens eierselskap er meget fornøyd med å kunne ønske Econa velkommen:

«Vi er veldig glade for å ønske Econa velkommen som leietaker. Econa er en velkjent og profesjonell organisasjon som passer godt inn sammen med den øvrige leietakermiksen i bygget. Vi har ønsket oss en leietaker som ønsker å benytte hele det brede spekteret av fellesfasiliteter som denne gården kan tilby, og dette har vi funnet i Econa».

Fast Eiendomspartner har vært Econas rådgiver i prosessen. Utleiemegler for Sjøfartsbygningen har vært UNION Norsk Næringsmegling.

Om Econa

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer, siviløkonomer og studenter innen økonomisk-administrative fag. Vi jobber for å skape verdi for våre 29 000 medlemmer. Econa er medlem i hovedsammenslutningen Akademikerne.

Pressebilder Econa: https://nye.econa.no/om-econa/ansatte/pressebilder/ Bildene er høyoppløselige og til fri bruk mot kreditering, foto: Econa

For mer informasjon, kontakt: Torbjørn Hatløy.

  • utleie