union-site

Ny leder for UNION Norsk Næringsmegling

UNION Gruppen har ansatt Jacob L`Orsa som managing partner og leder for UNION Norsk Næringsmegling.

Jacob L`Orsa kommer fra stillingen som partner i Akershus Eiendom hvor han har jobbet som transaksjonsmegler de siste 10 årene. Han har lang fartstid i bransjen og var blant annet med på å etablere Foss & Co Næringsmegling, som han ledet i 12 år.

- Vi er veldig fornøyde med å ha rekruttert en så erfaren og dyktig leder og næringsmegler som Jacob, og gleder oss til å se han sette sitt preg på UNION Norsk Næringsmegling. Han er en anerkjent og faglig sterk ressurs i bransjen som vil lede et solid team i UNION, sier CEO Endre Folge.

- Jeg setter stor pris på muligheten til å lede og videreutvikle den fantastiske merkevaren UNION Norsk Næringsmegling. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med selskapet, kundene og ikke minst mine nye kollegaer, sier Jacob L`Orsa.

UNION Gruppen annonserte tidligere i år at Norsk Næringsmegling omorganiserer teamet da tidligere leder Erlend Aagesen ønsket å fokusere 100% på transaksjonsrådgivning. Nå søker han nye utfordringer hos Colliers Norway.

- Erlend har vært i UNION Gruppen i nesten 13 år, og har i løpet av de årene vært en solid bidragsyter til den suksessen UNION Norsk Næringsmegling er i dag. Vi ønsker han lykke til videre i karrieren, sier Endre Folge.

Jacob L`Orsa tiltrer stillingen etter nærmere avtale.


Ved spørsmål, ta kontakt med:

CEO Endre Folge

Mob: +47 950 35 960

Mail: folge@union.no

 

Om UNION Gruppen:

Vi har siden oppstarten i 1984 etablert oss som et av Norges ledende selskaper innen næringseiendom. Gjennom denne perioden har vi utviklet oss fra å være en ren næringsmegler til å bli et komplett eiendomshus innen kapitalforvaltning, næringsmegling og analyse. Vårt mål er å være den foretrukne eiendomspartneren for investorer, gårdeiere, leietakere og samarbeidspartnere. 

UNION Gruppen består av tre pilarer: UNION Kapitalforvaltning UNION Næringsmegling og UNION Analyse.  

I UNION Kapitalforvaltning forvalter vi en portefølje av lukkede fond innen næringseiendom, boligutvikling og kreditt, for profesjonelle investorer, til en verdi av 22 milliarder kroner. Vi tar helhetlig ansvar for alle fagområder i våre fondsmandater, herunder kjøp, drift, kommersiell og teknisk forvaltning, utvikling og salg. 

I UNION Norsk Næringsmegling tilbyr vi rådgivning ved utleie og salg av næringseiendom og strategisk rådgivning.  

Analyseavdelingen vår er et av landets ledende analysemiljøer innen næringseiendom. Her utarbeider vi analyser, prognoser og rapporter for eiendomsmarkedet.

UNION Gruppen er eid og drevet av aktive partnere. I dag utgjør vi om lag 55 ansatte og ledes av Endre Folge.