union-site

Nyansettelser i UNION

UNION styrker utleie- og asset management teamene med Henrik Syversen og August Aakenes Nysted.

UNION er i vekst og har ansatt en ny rådgiver på utleieteamet i UNION Norsk Næringsmegling (UNNM), og en forvalter i asset management teamet i UNION Eiendomskapital (UEK).

Rådgivning basert på data, teknologi og innsikt

Utleieteamet i UNNM har en stor oppdragsmengde, og utvider teamet med Henrik Syversen. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI med en bachelor i økonomi og administrasjon. Han har tidligere vært ansatt hos Arctic Securities, hvor han arbeidet både i Oslo og New York.

Henrik er lidenskapelig interessert i fotball, frisbee golf og tennis, og har vært en av Norges beste tennisspillere i sine yngre dager.

- Vi er glade for at Henrik valgte utleieteamet i UNION. Han får det overordnede ansvaret for verktøykassen vår, herunder databaser og plattformer. Omfattende data om markedet, riktig bruk av teknologi og de beste rådgiverne i bransjen skal gi oss et konkurransefortrinn, sier Frithjof Foss, managing director, UNNM. 

Styrker den interne ESG kompetansen

August Aakenes Nysted tiltrådde stillingen som forvalter i UNION Eiendomskapital i begynnelsen av august. August har en BBA med fordypning i finans fra Creighton University i USA. Han har i tillegg  en Master i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU. Han skrev masteroppgave om kostnader tilknyttet klimaambisiøs rehabilitering av bygg i samarbeid med Statsbygg. August har relevant arbeidserfaring fra IPI Group, CBRE og Statsbygg.

August har også vært en av Norges beste tennisspillere. Nå er tennisracketen byttet ut med yoga, innebandy og isbading. August er også interessert i arkitektur og byplanlegning.

August skal ha overordnet ansvar på tvers av fag- og ansvarsfelt rundt forvalters oppgaver tilknyttet ESG, bærekraft og sertifisering. Vi ser frem til videreutvikling av rollen sammen August, sier Pål Bolstad, head of asset management, UEK.

  • Nyansatt
  • Karriere
  • Utleie
  • Forvaltning