union-site

Styrker analysekompetansen i UNION

Vi har ansatt to unge talenter for å styrke analysekompetansen i organisasjonen. Kristoffer Myrvold Fagerbakk er ansatt på analyse, og Fredrick Maaseide på transaksjonsteamet.

Transaksjonsteamet i næringsmeglingen har stor oppdragsmengde og har ansatt Fredrick som analytiker. Han har Master of Science i business med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI og erfaring som summer intern i corporate finance avdelingen hos Kraft Finans. Når Fredrick ikke er på kontoret, er han å finne på Sats eller paddelbanen. 

Fredrick er et viktig tilskudd til transaksjonsavdelingen, som nå teller syv personer. Vi har høyt aktivitetsnivå om dagen og han vil styrke vår kompetanse og kapasitet på analysesiden. Det er veldig hyggelig at vi tiltrekker oss unge, dyktige og entusiastiske talenter som Fredrick, sier Erlend Aagesen, managing director i næringsmeglingen.

Høytrykk i analyseavdelingen

Analyseteamet utvider med Kristoffer som er ansatt som analytiker. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i finans. Kristoffer har tidligere blant annet vært på internship hos PwC. Fotball er Kristoffers store lidenskap, og når snøen faller er han i skiløypene.  

Vi er veldig glade for å få Kristoffer med på laget. Vi lever i spennende tider og opplever stor etterspørsel etter våre analysetjenester. Kristoffer har solide analytiske evner og stor interesse for eiendomsmarkedet. Han blir en viktig ressurs for oss, sier analysesjef Robert Nystad.

  • Tranaksjon
  • Analyse