union-site

Traineer 2022/2023

Det er en stor glede å ønske våre nye traineer Sverre Albech og Kaviya Elaiyarajah velkommen til UNION.

Traineeprogrammet i UNION er et årlig utviklingsprogram rettet mot unge talenter. Traineene får inngående kjennskap til eiendom som investeringsklasse, og er sikret fast ansettelse etter endt program.

Kaviya er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har erfaring fra næringseiendomsbransjen, og har blant annet de siste seks årene jobbet i CBRE med forvaltning av eiendomsporteføljer.

Sverre er siviløkonom fra Copenhagen Business School, med en fordypning i finans og strategi. Han har erfaring fra bank og forsikring, senest et sommer internship i finansavdelingen hos NorgesGruppen.

Traineene har begynt sitt opphold i analyseavdelingen hvor de får grunnleggende kunnskap om hvordan markedet for næringseiendom fungerer. Robert Nystad er mentor og Brage Boasson er fadder. De tilrettelegger for sosial integrering og personlig og faglig utvikling.

Vi ønsker Sverre og Kaviya hjertelig velkommen til UNION. De skal hospitere på avdelingene for analyse, næringsmegling og kapitalforvaltning i løpet at det neste året. Vi gleder oss til å integrere de i organisasjonen, sier markedssjef Karin Hagen. 

For spørsmål om traineeprogrammet, kontakt markedssjef Karin Hagen

  • Trainee