union-site

Traineer 2023/2024

Vi ønsker våre nye traineer Eirik Aarnes og Ludvig Nordby velkommen til UNION.

Traineeprogrammet i UNION er et utviklingsprogram rettet mot unge talenter. Traineene får inngående kjennskap til eiendom som investeringsklasse, og er sikret fast ansettelse etter endt program.

Eirik er siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI. Han tok deler av utdanningsløpet på Bocconi i Milano og ESCP i Paris, og har jobbet deltid innen regnskap og revisjon i KPMG.

Ludvig har en bachelor i økonomi og administrasjon, i tillegg til en master i eiendomsutvikling fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet. Han har også en master i Finans fra Bayes Business School (tidligere Cass Business School) i London.

Traineene har begynt sitt opphold i analyseavdelingen hvor de får grunnleggende kunnskap om hvordan markedet for næringseiendom fungerer før de skal videre i andre avdelinger i UNION. Trainee programmet legger til rette rask personlig og faglig utvikling.

Vi fikk mange gode og kvalifiserte søkere til traineestillingene. Eirik og Ludvig utmerket seg på en positiv måte i rekrutteringsprosessen og nå gleder vi oss til å få dem med på laget, sier analysesjef Robert Nystad.

Vi ønsker Eirik og Ludvig hjertelig velkommen til UNION.

  • Trainee