union-site

Transaksjonsteamet har solgt et boligprosjekt i Bærum for Stor- Oslo Eiendom

Profier har kjøpt Kirkeveien 59 på Haslum av Stor-Oslo Eiendom. Den nylig regulerte eiendommen åpner for bygging av 8.600 BRA bolig bestående av ca. 50 leiligheter i blokkbebyggelse og ca. 30 rekkehus. Transaksjonsteamet i UNION Norsk Næringsmegling har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Salgsprosessen som startet etter påske er nå sluttført, og partene er enige om å ikke kommentere salgssummen. Men begge parter er fornøyde med salgsprosessen og forhandlingene.

- Det er utrolig behagelig å gjøre transaksjoner mellom profesjonelle og løsningsorienterte parter, og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å ha sikret oss dette flotte prosjektet ved Haslum. Bærum er fortsatt et viktig satsningsområde for oss, sier Steinar Wallestad, akkvisisjonsansvarlig i Profier.

Stor-Oslo er fornøyde med salget. For Stor-Oslo Eiendom var det riktig å selge eiendommen nå, som har utviklet den gjennom to kommunale prosesser; kommunendelplan og reguleringsplan.

- Området som eiendommen ligger i er omtalt i Bærum kommunes skolebehovsanalyse. Det kan derfor ta noe tid innen skolekapasiteten er løst og byggestart for eiendommen kan finne sted. Vi er en eiendomsutvikler som har spisskompetanse på tidlig-fase utvikling og regulering, og vi er alltid opportunistiske på når våre prosjekter vurderes for realisasjon. For oss var dette et naturlig tidspunkt å teste markedet på, sier André Sommerfelt Bårdstu, Investeringssjef i Stor-Oslo Eiendom.

- Denne handelen mellom to seriøse eiendomsaktører bekrefter at markedet for attraktive boligtomter i Bærum lever i beste velgående, sier Preben Klausen, transaksjonsrådgiver og partner i UNION Norsk Næringsmegling som har bistått som selgers rådgiver i transaksjonen.

For mer informasjon, kontakt Preben Klausen /  klausen@union.no / tlf: 976 15 132

  • Salg
  • Bolig