union-site

UNION inngår leieavtale med Drops Design i Valle Vision

Drops Design signerer leieavtale på 1.500 kvm i Valle Vision. Selskapet flytter sin kontor- og designavdeling til nybygget på Valle i 4. kvartal 2024.

Drops Design er et av Europas største selskaper innenfor garn og strikkeutstyr. Etter å ha opplevd en solid vekst over flere tiår omsetter selskapet i dag for ca. 400 millioner kroner. 

 Daglig leder Stein Rugtveit gleder seg til å overta nye lokaler i oktober.

-Vi ønsker å tilby førsteklasses arbeidsmiljø for våre ansatte, og det har vi funnet i Valle Vision. Her får vi en fantastisk utsikt, skreddersydde lokaler og et bredt utvalg av moderne fasiliteter. Valle Vision dekker alle våre behov, og vi gleder oss til å flytte inn i 11. etasje.

Lars-Erik Wogsted i UNION Eiendomskapital har jobbet med Valle Vision fra prosjektstart og er meget fornøyd med denne nye leietakeren.

-Vi synes det er gøy at prosjektet på Valle tiltrekker seg aktører innenfor så mange ulike bransjer. Drops Design er et veldig spennende og suksessfullt selskap som vi mener passer godt inn sammen med de øvrige leietakerne. Vi ser frem til et langt og hyggelig samarbeid, uttaler Wogsted.

UNION Norsk Næringsmegling bistår med utleiearbeidet.

-Vi har nå kun to etasjer ledig, og disse ligger høyt og fritt i 9. og 10. etasje med flott utsikt i alle retninger. Vi opplever god interesse for disse etasjene, og synes det er ekstra fint å vise frem et bygg med så attraktive fasiliteter. De som kommer innom bygget er merkbart imponerte, sier Torbjørn Hatløy, utleiemegler for prosjektet.

 

Om Valle Vision

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Bygget består av 14 kontoretasjer med blant annet personalrestauranter, kaffebar, møteromssenter, fleksibelt kontorareal, og gym- og garderobefasiliteter. Valle Vision er et av Oslos mest moderne kontorbygg. Fra før har blant annet Statens Vegvesen, Patentstyret og Kuehne+Nagel inngått leieavtaler i bygget.

 

Et UNION-prosjekt

UNION Eiendomskapital sitt value-add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for hele prosjektet. Etter nylige kontraktsigneringer er det nå ca. 3.000 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i eiendommen. Valle Wood og Valle View er allerede fylt opp.