union-site

UNION Norsk Næringsmegling inngår strategisk samarbeid med Retail Property

2018-06-15
UNION Norsk Næringsmegling AS har inngått strategisk samarbeid med Retail Property AS for å ytterligere styrke handelssatsningen.

Retail Property ledes av Christian Stentoft Østby. Han har 16 års erfaring innen eiendom, sist som Leasing Manager i Promenaden Management og Eiendomssjef i Søylen Eiendom. Han var sentral i å utvikle området for luksushandel på Egertorget, Nedre Slottsgate, Øvre Slottsgate og Prinsens gate. Nå skal han bruke sin kompetanse på UNIONs kunder på gårdeiersiden.  

- Spisskompetanse innen handel er nødvendig for å lykkes med vellykket utvikling av handelseiendommer, gatebeliggenhet, kjøpesentre, lokale handelsområder og kontorkonsepter for fremtiden. Med kompetanse innenfor handel og konseptutvikling vil gårdeiere ha bedre forutsetning for å lykkes med verdiskapende utvikling. Christian blir derfor en verdifull ressurs for teamet vårt og for våre kunder, sier Frithjof Foss.  

Attraktive, opplevelsesbaserte konsepter på bakkeplan og en større grad av helhetlig tenkning for eiendommene vil skape større verdiskapning for kundene våre.

Christian Stentoft Østby sier:
Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med UNION. I et marked i endring både på kontor og handelssiden er riktig konsept på bakkeplan viktig for å skape liv og bærekraft i eiendommene, både fysisk og digitalt. Jeg har bred erfaring fra de ulike segmentene, både nasjonalt og internasjonalt, slik at arealer, leier og beliggenheter kan optimaliseres etter de forutsetningene som er. Jeg ser frem til å kunne rådgi gårdeiere for at de skal få optimalisert sine investeringer og skape bedre dynamikk mellom ulike leietakere. På den måten vil et enkelt bygg, en gate eller et helt område kunne løftes og gjøre det enda mer attraktivt både for leietakere og kunder.

Samarbeidet gjør UNION godt posisjonert for å bistå gårdeiere til å investere, utvikle og drifte fremtidens handelsmarked.

  • Utleie
  • Retail