union-site

Asker Tek

Hagaløkkveien 26

Type:

Kontor

KVM:

Ca. 408 - 1 650 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse A

Eiendommen

Asker Tek er et fremtidsrettet bygg på ca. 16 000 m², og skiller seg tydelig fra andre kontorbygg i området, både i form og funksjon. Det velkjente bygget holder en høy miljøstandard, og er en særdeles bærekraftig eiendom. Med sin grønne profil er Asker Tek blant de beste kontorbyggene i Asker. Eiendommen passer bedrifter som er på utkikk etter det lille ekstra. 


Lokalene

Lokalene fremstår som lyse og luftige, med store vindusflater og moderne kvaliteter. Arealene er godt tilrettelagt for dagens bruk av kontor, med svært god dekning hva gjelder stillerom, multirom og sosiale soner i etasjen.

Plantegninger

Fasiliteter

Personalrestaurant

Kaffebar

Betjent resepsjon

Artboard 7

Møteromssenter

Artboard 7

Videokonferanserom

Moderne trimrom

Garderobe

Dusj

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Utlån av elsykler

Takterrasse

App som betjener tilbudet i bygget

Vareheis

Miljø

Asker Tek er et bygg med stort fokus på miljø og bærekraft. Bygget har fått sertifiseringen BREEAM In-Use Excellent, samt oppnådd energiklasse A. Det er gjennomført en rekke tiltak for smart energistyring, vannbesparing og lavt energibruk – noe som gjør at bygget er effektivt og krever lite vedlikehold. Blant annet er det installert grunnvannsbrønner under bygget, som bidrar til både oppvarming og avkjøling.

Beliggenhet

Eiendommen ligger lett tilgjengelig, med kort gangavstand fra Asker stasjon. Asker er et viktig knutepunkt for offentlig kommunikasjon, og de hyppige buss- og togavganger gjør det enkelt å komme seg til Hagaløkkveien fra mange steder i Oslo og omegn.

Transport

Buss

6 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler